NUtrecht

NasiKlassi

Leven, leren en werken komen samen in een dynamisch leertraject

Wil jij met je passie (voor wat dan ook) aan de slag ? Wil je gezellig komen eten? Wil je ondersteuning bij het waarmaken van je passie? Wil je het samen met andere jongeren en mensen die ervaring hebben bespreken? Heb je last van alles moeten en niets mogen? Regeltjes en school? NasiKlassi is een alternatief voor jou!

Wat is NasiKlassi?
NasiKlassi is een initiatief van NUtrecht. Het is een project om jongeren (de NUcultuur) te verbinden en ze ruimte te geven om elkaar te helpen met persoonlijk ontwikkeling en zelfontplooiing. Wij willen je helpen en ondersteuning bieden bij obstakels die je in het dagelijkse leven tegenkomt. Waar loop jij tegen aan? Wat wil je bereiken in je leven? Hoe wil je die doelen behalen? Wie kan daarbij helpen? Iedere avond begint met samen eten, gesprekken ontstaan vanzelf en dat is een heel andere manier om aan de slag te gaan.

Voor en van wie?
Er wordt gesproken over de NUcultuur. Dit zijn jongeren die passie hebben voor wat ze (willen) doen, er hun geld mee willen verdienen en er 24/7 mee bezig willen zijn. Door diverse omstandigheden kan dit lastig zijn. Het begint op ‘moeten’ te lijken in plaats van ‘mogen’, werkdruk en deadlines, regels en beleid, suffe docenten, of begeleiders en ga zo maar door. Dit gaat ten koste van je motivatie en jaagt je in je “zwakte” en wordt de “kracht” uit je gehaald. NasiKlassi wil een moment, een plek zijn waar je samenkomt, levelt met anderen, je eigen doelen bepaald en nadenkt over de manier waarop je die doelen gaat halen. Wat maakt jou anders dan anderen en wat komt overeen.

Volg NasiKlassie op Facebook

Informatie of aanmelden? Mail naar info@nucultuur.nu

De nieuwe generatie.

Inzicht in jonge ideeen, innovaties en bovenal, de toekomst.

NUtrecht is een bloeiend en groeiend geheel van bedrijvige jonge mensen. Veel jongeren, zoals HBO/MBO-studenten, houden in NUtrecht afstudeerpresentaties, exposities en voorstellingen. Zij organiseren in NUtrecht festivals, met uiteenlopende thema’s. Voor studenten hebben we speciale tarieven passend bij hoeveel je te besteden hebt. Wij nodigen je uit om NUtrecht in de gaten te houden op Facebook . Wil je een kijkje nemen en meer horen over de mogelijkheden. Stuur ons een mail!

Opnemen van je Videoclip?

NUtrecht is een perfecte locatie

De ruimtes van NUtrecht op de Mississipidreef 87 zijn geschikt voor het opnemen van video clips en/of foto-reportages.