Organiseren in Nutrecht

De Congreszaal.

Natuurlijk licht, gemakkelijk in te richten.

Op de eerste verdieping van het pand ligt de congreszaal.  Wil je werken met de effecten van daglicht dan is deze ruimte zeker geschikt. De ramen bieden veel mogelijkheden om te spelen met licht. Deze ruimte is 400 m2 groot. Je kunt er congressen organiseren, een kleine theatervoorstelling doen maar ook repeteren er bigbands en een popkoor.

 

Klik hier voor een video- impressie van wat zoal mogelijk is in NUtrecht.

De Open space.

Ideaal voor  gekke dingen.

De open space is 200 m2 ruimte waar bijna alles kan en waar niets in staat. Je kunt er  alles heen halen wat jij maar wilt voor zo lang je de ruimte huurt. Er is een klein keukenblok voor water en verder is er ….niets.

De Entree.

Een kleine ruimte, voor intieme bijeenkomsten.

De entree is een wat kleiner ruimte rond de ingang van Nutrecht . Er is een zitje en er staan wat statafels. De ruimte is daardoor uitermate geschikt voor kleinere groepen die wat met elkaar te bespreken hebben. De Lobby is 134m2 groot.

De kantine.

Lekker eten in nutrecht.

Het Restaurant is ingericht met een bar een aanrecht, een vaatwasser, een tweepits kookplaat, een kleine oven en wat magnetrons.  Er kan dus gegeten worden als je het tenminste zelf maakt. Er staan eettafels en er is een luie zithoek. In de kantine staat ook een vleugel en regelmatig ontstaat de “jazzclub”.  Een ideale ruimte om muziek te maken en te chillen.

Dansstudio Monad.

Klaar voor repetities voor theater of dans.

Dansstudio Monad is een ruimte van ongeveer 200m2  Een ruimte voor dans en theater  met al z.n stijlen. Het is een gave dansstudio met een professionele dans vloer, spiegels aan de wand,  en toffe lampen. Er staat ook een geluidsinstallatie. Dansstudio Monad wordt gerund door Elaine en Nina. Ze hebben er hun eigen dansschool maar ze staan ook open om de ruimte te verhuren.

De binnentuin.

Binnen maar toch buiten.

In het midden van Nutrecht ligt onze binnentuin. De tuin is 100m2 Een ideale plek om bij elkaar te komen en misschien zelfs je barbecue mee te nemen.

Chat met NUtrecht